1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lamborghini pønser på ny V12-model
0

Lamborghini pønser på ny V12-model

Lamborghini pønser på ny V12-model
0
0

Direktør bekræfter at noget ekstraordinært vil blive medbragt til Geneve Motor Show.

Lamborghini har bekræftet at de vil medbringe en banebrydende ny bil til Geneve Motor Show og rygterne siger at vi taler en front-motoriseret V12 model. Bestyrelsesformand Stephan Winkelmann har bekræftet, at noget ekstraordinært der ikke er baseret på Aventador vil blive afsløret på det store motorshow.

SUV er førsteprioritet

Den kommende model vil være baseret på en helt ny platform, hvilket gør at vi må forvente at bilen er frontmotoriseret. Hvilken form den vil antage, er svært at spå om. Efter at Ferrari F12 er ankommet, er det god grund til at Lamborghini vil have reaktioner på en rival på det store GT marked, muligvis med fire døre.

Læs også:  Lamborghini Revuelto: Når Innovation møder tradition

I samme ombæring må det tages in mente, at den kommende SUV, Urus i øjeblikket har topprioritet hos fabrikanten. Med det taget i betragtning må vi forvente at der går mindst fire år før vi ser en produktionsklar udgave af den nye biler.

Vi bliver klogere næsten måned og indtil videre er der kun tale om at måle offentlighedens reaktion på en frontmotoriseret Lamborghini. Urus vil stadig blive den næste kommende model og selvom bilen officielt ikke har fået grønt lys endnu siger Winkelmann at alle ved Lamborghini håber at bilen bliver en realitet.