1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Linedans mellem lastbiler – Video
0

Linedans mellem lastbiler – Video

Linedans mellem lastbiler – Video
0
0

Volvos virale video involverer lastbiler i fart, en linedanser og en tunnel.Den svenske fabrikants marketingsafdeling har tydeligvis nogen idérige medarbejder iblandt. For at fremvise den nye FH lastbil, har de arrangeret to af dem side om side på en lukket motorvej i Kroatien, og overtalt verdensmesteren i linedans, Faith Dickey, til at vandre på en line fra toppen af en afhænger til en anden, mens lastbilerne er i fart.

Nerver af stål

For at give en lille smule pres, har lastbilerne kurs mod en tunnel, der er adskilt af hvad der ser ud til at være en temmelig solid væg, hvilket er dårlige nyheder for Faith såfremt at stuntet ikke gennemføres før tunnelen nås.

Ballerina stuntet blev koordineret af den erfarne stuntinstruktør, Peter Pedrero sammen med den Oscar-nominerede instruktør, Henry Alex Rubin bag kameraet.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Ifølge beskeden i slutningen af videoen, demonstrerer stuntet præcisionen og kontrollen som den nyte FH serie besidder, men skal man være ærlig er det en større hyldest til Frk. Dickeys evner og chaufførens nerver af stål.