1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Loebs første tur i Peugeot 208 T16
0

Loebs første tur i Peugeot 208 T16

Loebs første tur i Peugeot 208 T16
0
0

Loebs første chance for at køre hans nye bil – vores første mulighed for at se at høre den i bevægelse.

Når han ikke vinder racerløb til højre og venstre ser det ud til at Sebastian Loeb har formået at få en enkelt test ind i programmet i forbindelse med Peugeots store motorsports-satsning i år: Pikes Peak. Vi har allerede vist dig den 208 T16 som Sebastian vil bruge til løbet og denne får nu en stemme takket været en række videoer der blev frigivet i dag. Vi bringer her en video fra Peugeots testfaciliteter med masser af lyd på den nye T16.

0-100 km/t på 1.8 sekunder

Motoren er en twin-turboladet 3.2-liters V6 med 875 hestekræfter. Men selv om Loeb efter sigende tog det stille og roligt lyder T16 stadig fantastisk. Bedre end gadeudgaven af 208 om ikke andet.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

0-100 km/t er overstået på 1.8 sekunder. Loeb virker indtil videre begejstret og forklarer at det er den hurtigste bil han nogensinde har kørt og mener selv at bilen er hurtigere end en Formel 1 racer takket være firehjulstræk og turboladning. Hurtig skal den være for konkurrencen er som altid hård til Pikes Peak i USA. For første gang i lang tid vil Sebastian Loeb være nybegynderen men i det mindste har han det rigtige materiel.

tags: