1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Loungestemning i Volvo S90
0

Loungestemning i Volvo S90

Loungestemning i Volvo S90
0
0

Volvo har præsenteret et nyt spændende og unikt interiørkoncept i S90 Excellence.

Man kan godt se på Volvos pressemeddelelse, at de er stolte over det nye loungeinspirerede interiørkoncept, som man finder i topvarianten af S90-serien – nemlig Excellence.

”Vi fik så megen positiv feedback på vores oprindelige loungeinspirerede interiørkoncept i XC90, at vi besluttede at virkeliggøre konceptet i S90 Excellence. Vi har taget mange af de oprindelige ideer og vakt dem til live” siger Robin Page, chef for interiørdesign hos Volvo Cars.

Sæderne beskrives som værende de mest komfortable sæder, og der er også et centralt placeret kontrolpanel til betjening af detaljer som kopholderen eksempelvis. Kopholderen kan både opvarme og afkøle, mens der yderligere er funktioner såsom massage og skal man indstille lydanlægget og den store infotainmentsystem er der også mulighed for det. Armlænnet er heller ikke helt almindeligt, da det rummer et køleskab med to håndforarbejdede krystalglas fra det svenske glasværk Orrefors.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

S90_Excellence-1

”Noget af det vigtigste, vi har gjort, er at fjerne passagersædet foran. Det giver passagererne på bagsædet ubegrænset udsyn fremad og en følelse af rum og lys. Samtidig virker det beroligende”, siger Robin Page.

Der er samlet set tre alternativer at bruge interiørkonceptet på, hvilket gør det komfortabelt uanset hvad man laver

  1. En mobil arbejdsplads, der vha. et udklappeligt bord og en stor skærm gør man kan tjekke mails, foretage videokonferencer eller andet almindeligt arbejde
  2. Afslapningsindstillingen, hvor sædet køres helt tilbage og man kan lægge fødderne på den opvarmede fodstøtte.
  3. En underholdningsindstilling, hvor man kan streame Netflix eksempelvis.

”Vi gør tingene på en anden måde hos Volvo – det har vi altid gjort. Vores tilgang til interiørdesign er at kunne tilbyde en luksuriøs og fredfyldt oplevelse. Essensen i skandinavisk design er at løfte oplevelsen, og det er det, Volvo gør bedst”, siger Thomas Ingenlath, designchef hos Volvo Car Group.

tags: