1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er måske den nye BMW 5-serie G30
0

Her er måske den nye BMW 5-serie G30

Her er måske den nye BMW 5-serie G30
0
0

Den nye BMW 5-serie forventes præsenteret inden længe, efter den er blevet set under diverse testkørsler det sidste års tid.

Modelbetegnelsen er G30, ligesom den nuværende generation 5-serie hedder F10. Designmæssigt kommer den nye BMW 5-serie til at minde en smule mere om den nuværende generation 7-serie. Ekstraudstyr kommer derfor også til at omfatte laser-forlygterne ligesom i den store 7-serie.

En gut ved navn Jerry Alvarez har været i gang med den digitale blyant og lavet en illustration af den nye 5-serie. Du kan se den herover. På billedet ses bilen i topmodellen 550i med en M Sport-pakke, der gør 5-serien mere aggressiv. Store luftindtag foran og en ret aggressiv forkofanger får den til at ligne en sporty model. Egentlig ligner den bare en mindre 7-serie, og det er der ikke noget galt i.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

5 Series Profile final

Af smart udstyr i kabinen forventer vi meget af BMW. Og BMW forventer meget af dem selv, hvis de skal kunne hamle op med Mercedes for tiden. Det er ikke længe siden, at Mercedes lancerede den nye E-klasse, der indtil videre slår om sig med titlen af at være den mest højteknologiske i sin klasse med diverse sikkerhedssystemer og infotainmentsystemer. Vi tror derfor, at BMW med deres nye 5-serie igen hiver inspiration hjem fra den store 7-serie med blandt andet gesturecontrol i iDrive-infotainmentsystemet, hvor du med håndbevægelser kan navigere rundt heri. Og så regner vi som sagt også stærkt med laserforlygterne.

Motormæssigt ikke de store ændringer, og mon ikke entry-level modellen verden over bliver en 2.0-liters 4-cylindret som vi kender det fra tidligere modeller.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Den nye BMW 5-serie lanceres i sedan, stationcar og senere en Gran Turismo-udgave før den større F90 M5 lanceres senere.

tags: