1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mazda2 i konceptform
0

Mazda2 i konceptform

Mazda2 i konceptform
0
0

Mazda har givet en forsmag på næste generation af Mazda 2 superminien, med konceptbilen Hazumi der er blevet fremvist på Geneve Motor Show.

Den produktionsklare 2 forventes at få debut på Paris Motor Show til oktober, før den når de danske forhandlere i begyndelsen af 2015.

Hazumi anvender alle de seneste teknologier fra Mazda, inklusiv den nye effektive SkyActiv-platform, Kodo-designsproget og en helt ny 1.5-liters turbodiesel motor der udleder under 90g/km CO2.

Konceptet skulle være meget tæt på produktionsudgaven af 2. Nye forlygter, fælge, sidespejle og dørhåndtag vil være monteret i produktionsudgaven, men udover dette er Hazumi meget tæt på den nye 2.

Bilens platform skulle være en ny SkyActiv struktur, der er mindre end den set i Mazda 3 og større modeller. Økonomien for den nye platform er sikret, ved at gøre 2 til en global model, der vil blive fremstillet sammen med den nye Toyota Yaris på nogen markeder.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Hazumi er 4070mm lang, 1730mm bred og 1450mm høj, hvilket gøre den større på alle leder og kanter end den nuværende 2.

Interiøret, der ikke modsvarer det der vil være at finde i produktionsbilen, omfatter Mazdas nye MZD Connect system, der også er anvendt i den nye Mazda 3.

tags: