1. Home
  2. Bilnyheder
  3. McLaren P1 på glat is – Video
0

McLaren P1 på glat is – Video

McLaren P1 på glat is – Video
0
0

McLaren P1 træder ind i sidste del af dens testfase med lidt stilfuld snekørsel.

McLarens uafbrudte promovering af P1 fortsætter. En reel tur for motorjournalister i bilen ligger endnu måneder ude i fremtiden men vi bliver konstant mindet om de enorme mængder morskab der venter i den Britiske superbils-producents seneste video, hvor deres nyeste hybrid hyperbil kurer rundt under kuldetests i vinters.

En del af disse tests indbefatter et besøg på polarcirklen, formodentlig for at sikre sig at alle komponenter fungerer optimalt når kviksølvet ligger sig ned i de dobbelte minusgrader. Muligvis er det blot en undskyldning for at testkørerne kan tilbringe adskillige dage med at kigge ude af sideruderne da P1’s 905 hestekræfter og baghjulstræk sikrer garanterert morskab på isen.

0-100 km/t på under tre sekunder

McLaren P1 vil tage kampen op mod den nye åndssvagt navngivne LaFerrari der anvender en lignende benzin-hybrid motor, i McLarens tilfælde kombinationen af en 3.8-liters, twin-turboladet V8 som vi kender fra MP4-12C, der desværre ikke helt matcher Ferrariens 950 hestekræfter, der leveres ved hjælp af en turboløs V12 motor og en elektrisk motor. Begge hævder at klare minimum 350 km/t og en 0-100 km/t på under tre sekunder. McLarens hyperbil vil som forventet være noget billigere end Ferrariens, et par millioner kroner på danske afgifter for at være helt bestemt men det er endnu uvist hvilken af dem der er mest underholdende at køre.

tags: