1. Home
  2. Bilnyheder
  3. McLaren P1 på Nürburgring
0

McLaren P1 på Nürburgring

McLaren P1 på Nürburgring
0
0

McLaren har haft P1 en tur på Nürburgring og har I samme forbindelse udsendt en video og en pressemeddelelse der taler om omgangstiden, uden at nævne den.

Der hersker en vis palauer omkring hvorfor McLaren ikke har frigivet en omgangstid på Nordsløjfen for deres nye P1, men i mellemtiden kan vi nyde en officiel video af bilen på banen, der naturligvis er klippet på en maner så man ikke kan regne en omgangstid ud.

Briterne har døbt videoen ’McLaren P1 vs. The Nurburgring-Nordschleife’ og der er tydeligvis kastet en pose penge efter produktionen. Det er svært ikke at trække på smilebåndet af den over-dramatiske voiceover og de teatralske klip. Men efter et minuts tid med lys og effekter ser vi endelig bilen angribe Nordsløjfen. Det ser hurtigt ud og lyden er også ganske interessant, med en del turbofløjten i kabinen med en mere bass-tung V8 udstødningslyde end forventet.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

Hvad angår tiden, virker McLaren af ukendte årsager  en anelse paranoide. Det eneste de vil afsløre er, at tiden er under syv minutter. Porsche 918 satte en tid på 6:57 og Ferrari har endnu ikke frigivet en tid for deres bil.