1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Brabus skaber SL500
0

Brabus skaber SL500

Brabus skaber SL500
0
0

Mercedes bygger hurtigere biler end nogensinde. Hvad kan Brabus gøre ved det? Hvad de altid har gjort – tilføre yderligere kræfter.

Man kan ikke andet end at have en kende ondt af Brabus. For ikke længe siden, var mestrene i Bottrop stedet man valfartede hen, for en uhyggelig hurtig Mercedes.

Såfremt man følte, at ens 367hk stærke CLK 55 AMG var en smule træg, kunne Brabus tilbyde et 6.1-liters alternativ med 425hk.

Men nu hvor standardbilerne fra Mercedes, såsom E63 forlader fabrikken med 525hk, hvor langt kan Brabus i så fald gå uden at skabe fuldstændig fjollede biler?

Heldigvis har dette dilemma ikke stoppet dem endnu, da dette seneste projekt baseret på den nye R231 SL500 beviser. Som man forventede, kommer Brabus SL med en række kosmetiske og mekaniske opgraderinger.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

SL63 på vej fra Brabus

Et komplet bodykit er tilgængeligt, der består af nye kofangere, sideskørter og en spoiler samt Brabus fælge.

Diskrete ændringer i interiøret omfatter nye materialer og belyste indstigningslister. Brabus tilbyder også et mekanisk spærredifferentiale, sammen med en omprogrammering af Active Body Control, der sænker bilen 25mm.

Men Brabus har altid fokuseret på ydelser, og deres SL skuffer ikke. Den 520 PowerXtra pakke løfter 4.7-liters, twin-turbo V8’eren til 520hk og 785Nm, hele 85hk og 114Nm over standardudgaven af SL500.

Selv da, er der et stykke vej op til de 565hk som Mercedes’ egen Performance Pack topmodel, SL63 AMG.

Formodentlig vil Brabus tage førnævnte bil under kærlig hånd i fremtiden, men med så komplette og kraftfulde biler direkte fra fabrikken, håber vi at der stadig er plads til Brabus produkt af individualitet og høj ydelse i fremtiden.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

 

tags: