1. Home
  2. Bilnyheder
  3. McLaren tilbyder kunder at sætte deres præg på bilen
0

McLaren tilbyder kunder at sætte deres præg på bilen

McLaren tilbyder kunder at sætte deres præg på bilen
0
0

Bilbranchen har de seneste år ændret sig meget og kravene fra køberne er blevet større. Nu søger kunderne biler, hvor de kan sætte deres personlige præg på bilen.

Ferrari har allerede indført deres “One-to-One Customization” program til deres modeller, og nu vil McLaren gøre det samme. McLaren ønsker at udgøre en større trussel for den italienske konkurrent. De har allerede vist, at de kan være med i Ferrari’s liga ved at præsentere deres MP4-12C.

McLaren Exclusive henvender sig specielt til de rige kunder, som mener, at bilen ikke skiller sig nok ud fra mængden. Det er en ny afdeling, som McLaren selv står for, og her tilbyder de blandt andet nye aerodynamiske dele, som første gang blev vist på GT3 udgaven af MP4-12C. Endvidere specielle farver, dele i karbon og lakerede kalibre.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Der er endnu ikke kommet noget ud om mulighederne for interiøret, men det vil sikkert også være muligt at sætte sit præg på farver, syninger osv.

McLaren har allerede præsenteret deres første eksemplar af en MP4-12C, som har været gennem deres McLaren Exclusive afdeling. Den er lakeret i Satin Orange og med sort tag for at skabe en kontrast.