1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes AMG GLC 43 med 367 hk
0

Mercedes AMG GLC 43 med 367 hk

Mercedes AMG GLC 43 med 367 hk
0
0

Tyske Mercedes er nu klar med en mere potent udgave af GLC, der er SUV-udgaven af C-klassen. Modellen hedder AMG GLC 43 4Matic og er dermed i familien med C43, E43 og SLC43.

Under motorhjelmen er der ikke overraskende en treliters sekscylindret benzinmotor med 367 hk og 520 Nm fra 2.500-4.500 omdr/min. Kræfterne fordeles af 4Matic firehjulstræk 31:69 og accelerationstiden fra 0-100 km/t er blot 4,8 sekunder med en topfart på 250 km/t. Dette skyldes bl.a. den effektive 9G-Tronic automatgearkasse med ni gearskift, som dens navn indikerer. Gearkassens skift kan indstilles via de fem indstillinger i DYNAMIC SELECT: Eco, Comfort, Sport, Sport Plus og Individual.

Standardudstyret i AMG GLC 43 4Matic inkluderer bl.a. AIR BODY CONTROL luftaffjedringen, med en specielt optimeret udgave af ADS PLUS systemet, det byder på adaptive fjedre. Således kan man enten køre i Comfort, Sport eller Sport Plus.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Læs vores test af Mercedes GLC her.

Styretøjet er også omkalibreret og er et fartafhængigt elektromekanisk styretøj, som sammen med større bremser og det optimerede chassis vil give en mere dynamisk køreoplevelse. Køreoplevelsen kan dog også være yderst komfortabel, hvis man blot vælger ”Comfort”.

Udvendigt og indvendigt fortsætter den velkendte styling, som også bruges til de andre lignende modeller. Således kører den ikke kun godt, men den ser faktisk også godt ud.

Se interiørbilleder herunder:

Præsentationen af den nye Mercedes AMG GLC 43 4Matic finder sted ved New York Auto Show i næste uge.