1. Home
  2. Bilmærker
  3. Mercedes X-Klasse – Nu kan mester få luksus med lad

Mercedes X-Klasse – Nu kan mester få luksus med lad

Mercedes X-Klasse – Nu kan mester få luksus med lad
0
0

Mercedes introducerer nu X-Klassen, der skal bringe luksus til ladvognene.Den nye X-Klasse kombinerer pickuppens fordele med Mercedes luksusdyder.
X-Klassen kommer til Danmark allerede til november.

Pickuppernes popularitet vokser verden over. Firhjulstræk, høj frigang og lad passer både den til en aktiv livsstil og de behov en håndværksmester har. Der er plads til både jagtbyttet, mountainbikes og cementsække og motorsave.

Med den nye Mercedes X-Klasse vil Mercedes ramme et segmant i markedet, der mener pickuppen er et godt alternativ til en SUV.

X-Klassen kommer til Danmark i tre forskellige udgaver: Basis-udgaven PURE egner sig godt til funktionelle opgaver, PROGRESSIVE er en mere rå model, mens POWER er den luksuriøst-betonede udgave.

Bilen kan fås i ni forskellige farver og med 17-, 18- eller 19-tommers fælge. Hvad er mere vigtigt for de fleste er, at den laster ca. 1.000 kg og trækker op til 3.500 kg på krogen.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

I første omgang kommer X 250 d (190 hk) og X 220 d (163 hk). Skal man have rigtige terrænegenskaber koster det ekstra – spærredifferentiale samt firhjulstræk med reduktionsgear findes som tilvalg. X-Klassen kan bestilles i Danmark fra medio september, hvor priserne også vil være tilgængelige, og de første biler forventes leveret til november.

Luksus med lad

Topmodellen X 350 d 4MATIC med en diesel V6-motor på 258 heste og permanent 4MATIC firhjulstræk rammer Danmark i løbet af sommeren 2018.

X-Klassen har skivebremser hele vejen rundt og LED-lygter, syv airbags, bremseforstærker, Active Lane Keeping-assistent og Færdselstavleassistent. 360°-kamera findes som tilvalg.

Spiralfjedre på alle fire hjul, lang akselafstand og en sporvidde på 162 cm giver både gode køreegenskaber og høj komfort.