1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mere potent Hyundai Veloster på vej
0

Mere potent Hyundai Veloster på vej

Mere potent Hyundai Veloster på vej
0
0

Vi var ikke vanvittigt imponerede af Hyundai Veloster da vi kørte den for noget tid siden, men Hyundai er ambitiøse og lader til at have mere interessante udgaver af biler i kulissen.

Neddroslet

En turboudgave er på vej, men af en besynderlig årsag har Hyundai modificeret den 205hk stærke motor ned til 188hk til Europa.

Momentet er til gengæld hævet en kende, og Hyundai insisterer på at ændringen er foretaget da den passer den europæiske kørestil bedre, med en højere mængde moment tilgængeligt ved lavere omdrejninger.

Den er til gengæld næsten et sekund langsommere til 100km/t, end de 7.4 sekunder som 205hk udgaven klarer det på.

Spekulation om hurtigere udgave

Med eller uden et ’Turbo’ emblem på bagsiden, ser det ikke ud til at Veloster bliver Hyundais store sportslige gennembrud. Men der går nu rygter om en endnu mere potent udgave i USA, og der er måske håb endnu.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Forskellige amerikanske sider, inklusiv Motor Authority, spekulerer i om den lavere ydelse i Veloster Turbo skal til, for at lade en hæftigere bil konkurrere mod Mini Cooper, VW Scirocco og andre som Hyunda betragter som rivaler.

Der er stadig langt endnu før Veloster kan indfri de forventninger det særlige udtryk skaber, især mod de gængse slagsbrødre i klasse, men koreanerne lærer hurtigt og måske er der en Scirocco R rival i gemmerne.