1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mere potent KIA Pro_Cee’d på trapperne
0

Mere potent KIA Pro_Cee’d på trapperne

Mere potent KIA Pro_Cee’d på trapperne
0
0

Er den nye Golf GTI for ordinær?
I givet fald har KIA et alternativ på vej.Kia vil træde ind som aktør på GTI-markedet i midten af 2013 med en over 200 hestekræfter stærk udgave af den nye Pro_Cee’d, der netop er blevet afsløret ved Paris Motor Show.

En moderat GTI

Den nye, heftigere Pro_Cee’d bliver opstillet som rival til 2.0 TSI udgaven af VW Scirocco, ifølge KIAs britiske afdeling.
I samme omgang blev det meldt ud, at den kommende bil ikke skal fungerer som konkurrent til den mere kraftige elite, der er udgjort af biler som den 250hk stærke Ford Focus ST eller Renault Megane RS.

KIA var tilbageholden omkring informationerne omkring motoren, men tre-dørs coupéen burde kunne klare 0-100km/t på under syv sekunder samt en topfart I omegnen af 224km/t.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Mulig Rio GTI på trapperne

Koreanerne har indtil videre holdt sig fra GTI segmentet, og har I stedet fokuseret på at udvikle image og salg I Europa.

Ifølge KIAs britiske direktør, er brandet nu nået til et punkt hvor de føler sig klar til at bevæge sig ind på markedet.
Den nye Pro_Cee’d vil blive fremvist ved Geneve Motor Show til marts næste år, og forventes på markedet et par måneder efter.

Kilder I KIA oplyser også, at en hurtigere udgave af den populære Rio muligvis var undervejs.
Indtil videre har de kun bekræftet, at de studerer muligheden for en sådan bil.