1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mere power i Range Rover Evoque
0

Mere power i Range Rover Evoque

Mere power i Range Rover Evoque
0
0

Ikke overraskende har den nyligt opståede hær af hurtige, små SUV’er fra Porsche og Mercedes fået Land Rover til skrue op for blusset i deres storsælgende Evoque. Fra efteråret i år, vil tre- samt femdørsudgaven af den engelsk byggede Range Rover være tilgængelig med en ny 285-hestes udgave af den nuværende 2.0-liters turbobenziner.

Den nye bil, hvis pris endnu er ukendt, får et navn der tidligere primært har været associeret med storebrødrene og vil få titlen ’Autobiography Dyanmic’. Land Rover planlagde muligvis en hurtigere udgave, men droppede den til fordel for denne mellemting.

Den får hårde stryg af både Porsche Macan Turbo med 400 heste fra en 3.6 V6 twin turbo og Mercedes AMG GLA45 med 360 heste. Begge biler forventes at blive væsentligt billigere end den nye Evoque.

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Autobiography klarer 100 km/t på under syv sekunder og har lædersæder som standard. Land Rover lover at affjedringskomforten er velbevaret på trods af fastere støddæmpere, der nu er aktive. Torque vectoring i form af ESP-systemet der bremser de individuelle hjul, hjælper Evoque rundt om kurverne og den nye nitrins automatgearkasse fra ZF skulle levere smidige og lynhurtigere skift. Firehjulstrækket er med slyngkobling, så Evoque Autobiography Dynamic vil altså være forhjulstrækket indtil grebet svigter.

I samme ombæring udstyrer Land Rover hele Evoque-programmet med et nyt infotainment system der kan spejle din smartphone på skærmen foran dig.

Den nye Autobiography kan kendes på dens 20-tommers fælge, mørke emblemer og nye kølergrill.