1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mere Volkswagen up! til samme pris!
0

Mere Volkswagen up! til samme pris!

Mere Volkswagen up! til samme pris!
0
0

Danskernes yndlingsbil er tilbage i en forbedret udgave, men til selvsamme pris.

Til august introduceres den faceliftede up! på det danske marked, og det er blot ikke en ny 90 hestes turbomotor som er interessant. Læs om alle de spændende nyheder til up! her.

DB2016AU00571_large

De seneste fire år har Volkswagen solgt over 45.000 eksemplarer af up! til danskerne. Den faceliftede up! har fået LED-kørelys, modificerede stødfangere for og bag, sidespejle med integreret sideblink og nye baglygter.

Up! vil dog også blive tilbudt med et væld af individualiseringsmuligheder såsom en roof pack, hvor taget og sidespejlene har en sort, hvid eller grå kontrastfarve, og de bageste sideruder er mørktonede. En anden mulighed er en colour pack, hvor det er muligt at vælge 15-17” alufælge i en bestemt farve sammen med side-dekorationsfolie, der passer i farven til sidespejle og fælge.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

DB2016AU00573_large

Indvendigt er der nu også fem forskellige interiørdesigns og flere farver. Instrumentbordet er nydesignet og afhængig af motor er der otte forskellige dash-pad-designs. Bl.a. kan der tilkøbes et nyt multifunktionslæderrat og stemningslys i kabinen.
Smartphoneintegration er ligeledes en af nyhederne, som fungerer vha. Bluetooth.

Udstyrsvarianterne hedder fortsat take up!, move up! og high up!.

DB2016AU00560_large

Take up! (pris fra 89.995 kr.): LED-kørelys, sidespejle med integreret blinklys, centrallås med fjernbetjening, city emergency brake, et bedre anlæg og regnsensor.

Move up! (pris fra 109.995 kr.): elektriske indstillige og opvarmelige sidespejle lakeret i bilens farve, tågeforlygter, et bagsæde der kan nedfældes asymmetrisk, easy-entry samt hukommelse af forsædeindstilling, sædevarme foran og seks højtalere.

High up! (pris fra 137.996 kr.): 15” letmetalfælge, læderrat, læderdetaljer på gearknop og håndbremse, interiøret har hvidt stemningslys og tre forskellige design på dash-paden at vælge imellem.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

DB2016AU00559_large

Trecylindret turbomotor

I motorrummet vil man kunne finde en ombygget udgave af den 1-liters trecylindrede motor med turbo. Denne erstatter den gamle 75 hestes motor, men man vil fortsat kunne få den lille motor uden turbo og med 60 hestekræfter. Med turbomotoren er 0-100 km/t klaret på 9,9 sekunder, topfarten 185 km/t og det blandede brændstofforbrug 22,7 km/l.

DB2016AU00558_large