1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mini John Cooper Works som cabriolet
0

Mini John Cooper Works som cabriolet

Mini John Cooper Works som cabriolet
0
0

Den nye Mini John Cooper Works byder på ekstremt underholdende køreegenskaber, og nu er Mini klar med en topløs udgave.

Dette er de første offentlige billeder, og ligesom den almindelige Mini JCW, så er den let genkendelig. Det er i hvert fald en bil, som man hurtigt flytter sig for, hvis den pludselig er at spotte i bakspejlet. Foruden JCW-fronten med bl.a. store luftindtag, LED-forlygter, så kan den genkendes på de specielle sideskørter, spoileren, 17” fælge og de røde bremsekalibre fra Brembo.

Den dobbelte sportsudstødning gør desuden, at man kan høre, det ikke er nogen helt almindelig Mini. Foruden lyden er John Cooper Works modellen også strammet op med en sportsaffjedring, der gør det til en rigtig lille baneracer.

Motoren er ligesom den almindelige Mini John Cooper Works en 2-liters med fire cylindre, 231 hk og 320 Nm! Dette er rigeligt til den lille bil, hvilket også ses på accelerationstiden, der vha. automatgearkassen er forbi 100 km/t på 6,5 sekunder, mens man ved valg af manuelt gear må ”nøjes med” 6,6 sekunder. Cabriolet-modellen er dermed cirka 0,4 sekunder langsommere end den almindelige model, men dette skyldes cabrioletmodellen vejer 90 kilo mere.
Tophastigheden lyder på 240 km med automatgear og 242 km/t med manuelt gear.

Kanvas-kalechen kan foldes på 18 sekunder og ved op til 30 km/t. Kalechen kan desuden bestilles i enten sort eller grå/sort som på billederne i galleriet.

Som det kan ses i galleriet her, så er der rig mulighed for ekstraudstyr.

Den danske importør har endnu ikke offentliggjort priserne. Den lukkede model koster lige over 440.000 kroner, og cabrioletmodellen bliver selvfølgelig lidt dyrere.