1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mød Opel Insignia Country Tourer
0

Mød Opel Insignia Country Tourer

Mød Opel Insignia Country Tourer
0
0

Opel Insignia Country Tourer, som netop er blevet præsenteret på Frankfurt Motorshow, er en konkurrent til Audi A6 Allroad. 

På motorsiden får Country Tourer tre forskellige valg – en benzinmotor og to dieseldrevne. Indstigningsmotoren bliver 2.0-liters CDTi-turbodiesel med 161 hk og 349 NM, der dog kan boostes til 379 NM via en overboost-funktion.

Andet trin på motorskalaen bliver en 195-hestekræfters CDTi- Biturbo, der via en sekventiel totrins turbo giver Country Tourer 400 NM.

Benzinmotoren bliver en 2.0-liters SIDI (Spark Ignition Direct Injection) Turbo, som producerer 247 hk og 400 NM.

Både 2.0-liters SIDI Turbo-motoren og 2.0-liters CDTi turbodiesel kommer med enten en sektrins manuel gearkasse eller en sekstrins automatisk gearkasse, mens biturbo-dieselmotoren kun kommer med automatgearkassen.

Rent visuelt har Opel givet Insignia Country Tourer en bredere og dybere frontgrill med chrome-lister. Dobbelt afgangsrør i chrome pynter bilens bagende, mens de grå lister langs bilens bund er designet til at beskytte ved offroad-kørsel.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

For at kunne klare offroad-kørslen har Country Tourer firehjulstræk, som kan variere mellem at trække på front- eller bagaksler.

Opel mener selv, at systemet vil give gode offroad-egenskaber, og når bilen bare er på vejen, kan den via sidste generation af Haldex-systemet skifte til forhjulstræk, når firehjulstrækket ikke er nødvendigt.