1. Home
  2. Bilmærker
  3. Ford
  4. Læserbil: Mustang 2011 V6 convertible
4

Læserbil: Mustang 2011 V6 convertible

Læserbil: Mustang 2011 V6 convertible
0
4

I sommer havde jeg den ære at prøve en Ford Mustang V6 med 3.7 liters motor og 305 hk


Jeg skrev jo sidste år en anmeldelse af Ford Mustang V8 4.6 med 315 hk, som jeg var meget begejstret for, og den kan ses HER.
Mange vil jo mene at V6 til en amerikaner er forkert og det var jeg enig i… Indtil jeg prøvede den. Nej hvor den kørte godt. Den var både hurtig, lækker og ikke mindst pålidelig. Jeg kørte ikke mindre end ca. 14.000 km I den på godt 5 uger, uden at der var et eneste problem. Det var bare en køremaskine!
Det som først og fremmest imponerede mig som stor bilentusiast er designet.

2011 designet er helt vildt fedt! Den gamle model var også super lækker men den ny model er lige finpudset og med små super fede detaljer. Fx havde Mustangen den fede feature at når man blinkede fx til højre begyndte den at blinke på en lidt anderledes måde ligesom 3 hurtige trin som gentog sig. Det er lidt svært at forklare men super fedt! Det ville nok være ulovligt i Danmark desværre.
Udover et lækkert design var jeg godt nok imponeret over hvor hurtig den var! Den er vist angivet til ca. 5.1 sekund og det er hurtigt! Ikke nok med at den var hurtigt den lød også helt fantastisk.

Læs også:  Ford Explorer: En Elektrisk SUV Til Danmark

Bilen jeg testede var jo en convertible (cabriolet), og det havde jeg ikke prøvet så meget tidligere. Det var virkelig det som gjorde prikken over i’et ved biloplevelsen. At køre rundt i bjerge med taget nede i en Mustang… Jeg klager ikke 🙂

Generelt har jeg ikke meget negativt at sige om bilen. Eller jo… Hvornår begynder de officielt at sælge dem i Europa? Der er kun nogle for dyre importører.

Du tænker sikker den er dyr ikke? Det er den ikke! En ny Mustang V6 3,7 liters koster 21.000 dollars i USA hvilket er ca. 120.000 kr. Bilen havde faktisk også en fornuftig benzinøkonomi i forhold til motorstørrelsen. Ved pæn kørsel gik den ca. 12 km/l

Så hvis du skal til USA samt leje bil bør du overveje mustangen!

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

Skrevet af Kristoffer Hjerrild – Kristoffer-Hjerrild.dk

tags: