1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Næste Lexus F-model bliver mere hårdkogt
0

Næste Lexus F-model bliver mere hårdkogt

Næste Lexus F-model bliver mere hårdkogt
0
0

Lexus giver en smagsprøve på deres næste performance-model i håb om at stjæle rampelyset fra BMW M3 og M4.

Den nye F-model får, nøjagtig som BMW M3 og M4 premiere på Detroit Motor Show i begyndelsen af året og japanerne håber på at det er deres model der kan stjæle rampelyset fra tyskerne.

Vi ved allerede en god slat om de to sidstnævnte. Alt vi ved om den japanske rival er at den er en ’advanced expression of design and performance’ og at den næste Lexus F ’Amplifies Exhilaration’.
Lexus oplyser selv at de ekstra kræfter ikke er smækket ovenpå, men udviklet indenfra. Nej, vi ved heller ikke hvad pokker det skal betyde. I det hele taget er Lexus’ pressemeddelelse i forbindelse med det om noget spartanske billede af bilen, fyldt med nonsens som overstående, uden at berette det mindste om motor, præstationer eller ydelse. Det eneste man for alvor kan udlede af den murstensroman der medfulgte er, at den næste F bliver en mere hårdkogt en af slagsen.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Har man appetit på at vide mere, kan man søge på det officielle #AsphaltUp hashtag på Twitter, der lader en følge med i de seneste opdateringer fra Lexus selv.

Hvad end bilen ender med at være er en ting sikkert, den kommer ligesom resten af Lexus modelprogram ikke til Danmark.