1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nissan arbejder på Juke-R med 520 hk – Video
0

Nissan arbejder på Juke-R med 520 hk – Video

Nissan arbejder på Juke-R med 520 hk – Video
0
0

Vi har tidligere fortalt om en ’’Super Nissan Juke’’, som vil yde omkring 480 hestekræfter, og vi har nu få flere informationer.

Alle rygterne tyder på, at motoren vil yde hele 520 hk, og det er bestemt ikke bare nogen joke, hvilket Nissan bekræfter ved at vise nogle videoer du kan se forneden. I videoerne kan man se arbejdet, med modellen som vi kalder for Nissan Juke-R.

0-100 km/t. på ca. 3 sekunder i Juke

Accelerationstiden til 100 km/t. bør være klaret på omkring 3 sekunder, mens at topfarten er 310 km/t. – Mange vil måske mene det er en forkert bil, at lægge alle disse kræfter i, men da vi testede Nissan Juke opdagede vi, at den faktisk ligger utrolig godt på vejen, hvorfor vi ser frem til resultatet af dette projekt.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Motoren er som sagt en 3.8 liters V6 twin-turbo med 520 hk og 620 Nm, som bliver administreret af en sekstrin gearkasse. – Gearkassen sender kræfterne ud til alle fire hjul, og det er selvfølgelig et opdateret 4WD system. – Fælgene som du kan se på billedet er for forresten 20’’!

Vi forventer at Nissan er færdige med konceptet i november 2011, og derefter vil de med høj sandsynlighed nok kun producere to modeller. – De skal så bruges til reklame i forskellige lande.