1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Næste års Nissan GT-R
0

Næste års Nissan GT-R

Næste års Nissan GT-R
0
0

Den nye 2014 Nissan GT-R er blevet afsløret på Tokyo Motor Show og som forventet er de fleste af opdateringer foregået under motorhjelmen.

Stylingen er for det meste uændret og den twin-turboladede V6 motor yder stadig 545 hestekræfter.

Mens den rekord-sættende NISMO udgave har fokus på GT-R’ens skarphed og dynamik på bane, er den regulære bil overordnet set blevet blødere, for at skabe større variation i modelprogrammet. Affjedringen er blevet fin-tunet og den elektroniske  styring af støddæmperne er blevet modificeret for at sikre bedre dækkontakt med underlaget, mens Nissan har forsøgt at eliminere vibrationer og støj fra vejen. Efter sigende skulle bilen nu også være mere stabil på motorvejen.

Nye LED-forlygter

Styretøjet er blevet gjort en anelse lettere i sving, mens bremserne nu skulle fungere mere lineært. Under de brede skærmkasser finder man 20 tommers fælge med Dunlop Sport Maxx GT-dæk. Som ekstraudstyr kan en hækvinge i kulfiber tilvælges, men det er endnu uvidst hvor meget vægt den sparer.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

På ydersiden får 2014-udgaven af GT-R nye multi-LED forlygter med et nyt kørelysmønster. Forlygterne tilpasser sig nu også farten bilen bevæger sig med. Endvidere kan bilen nu fås i guld med hvidt interiøret, såfremt man skulle have smag for det.

tags: