1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Nissan LEAF 30 kwh bryder isen
0

Ny Nissan LEAF 30 kwh bryder isen

0
0

Nissan betaler registreringsafgiften på din nye Nissan LEAF, og så bryder den med det nye 30 kWh-batteri isen ved sin europæiske lancering. Se bare videoen for oven og læs videre!

Gennem en gradvis indfasning over fem år er elbiler fra år 2016 blevet pålagt registreringsafgift i Danmark, startende med 20% i 2016. Det forventes at få effekt på salget af elbiler i landet, og det mener man hos Nissan ikke markedet for elbiler er klar til endnu. Men bilerne skal jo sælges, og Nissan betaler derfor registreringsafgiften på deres elbiler for at skyde markedet i gang.

Med mere end 200.000 eksemplarer på verdensbasis er Nissan LEAF den mest solgte elbil, og i Danmark er den populær både hos det offentlige samt private. Markedet for elbiler er dog stadig nyt, og i forbindelse med at der kommer registreringsafgift på elbiler fra i år af, vælger man hos Nissan at udligne registreringsafgiften på de 5-10% af bilens købspris, da det ifølge Nissan drejer sig om en stor prisstigning på en vare, der endnu ikke er veletableret i markedet.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Det kommer kunderne til gode, eftersom den nye Nissan LEAF nu også kommer med en mulighed for et 30 kWh-batteri. Rækkevidden er øget med 26% og rækker nu helt op til 250 km (NEDC godkendt rækkevidde), og det fås til udstyrsversionerne Acenta og Tekna og er i øvrigt omfattet af en garanti på 8 år/160.000 km. Den mindste udstyrsversion Visia fås indtil videre kun med det mindre 24 kWh-batteri.

I forbindelse med kampagnen hos Nissan kan man derfor erhverve sig den nye Nissan LEAF med et 24 kWh-batteri i Visia-udstyrsversionen for lige under 250.000 kr. De større 30 kWh-batterier fås i Acenta og Tekna og kan erhverves fra omkring 300.000 kr. Og hvordan markerer man så ankomsten af den nye Nissan LEAF med 30 kWh-batteri hos Nissan, tænker du nok.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Norefjell i Norge er svaret. Tag bilen med derop og frys den inde under 65mm is. Således ryger den under strenge testforløb for at sikre, at den kan klare selv de mest udfordrende kørselsforhold. En specielt sammensat pakke til de nordiske lande kan man også få fat i, hvis man bor i lande hvor forholdene nemt kan være som i tilfældet her, og pakken omfatter blandt andet en batterivarmer. Således modvirkes effekterne af de ekstremt lave temperaturer. Det er optaget på video, og den kan ses for oven i artiklen.

Nissan LEAF 24 kWh kan erhverves for lige under 250.000 kr, og kampagnen gælder også elbilen e-NV200.

tags: