1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nissan løfter sløret for nyt Invitation-koncept
0

Nissan løfter sløret for nyt Invitation-koncept

Nissan løfter sløret for nyt Invitation-koncept
0
0

Nissan har løftet sløret for den nye Nissan Invitation, et koncept I B-segementet, der vil vises frem for verdenspressen ved Geneve Motor Show. Konceptet kombiner de funky dimensioner, kompaktheden og adrætheden af en supermini med den generøse kabineplads man finder i en lille SUV.

Nissan Invitation er en indikator for, at den japanske fabrikant fortsat planlægger at lancere progressive crossover-modeller i Europa.

Den nye Nissan viser en kommende mainstream model, der vil få premiere på de europæiske markeder i 2013. Kilder i Nissan afslører, at bilen muligvis vil være en afløser for den basale Micra-baserede Nissan Note.

Når produktionen begynder, vil den nye Note blive solgt langs fabrikkens funky Juke og den økonomifokuserede Micra for at understrege Nissans forpligtigelse til B-segmentet.

Nissan lover også en ultra-økovenlig udgave, der forventes at få kræfter fra den kompressorladede 1-liters motor der allerede benyttes i Micra. Denne motor vil udlede mindre end 100g/km CO2. Alle udgaver vil være monteret med Nissans ’Pure Drive’ emblem, der kun tildeles de mest effektive udgaver.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Invitation konceptet er skabt i Japan, og vil blive videreført i Nissans designcenter i England. Den vil gøre brug af en stor åben kabine og have udstyr som sjældent ses i segmentet, f.eks. ’Around View Monitor’, der anvender fire kameraer til at give et fuldendt overblik i forbindelse med parkering. Konceptet benytter også Nissans ’Safety Shield’-system, der kommunikerer med føreren for at give ham eller hende det bedste overblik over, hvad der sker omkring bilen.

tags: