1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nissan tester Deltawing før Le Mans – Video
0

Nissan tester Deltawing før Le Mans – Video

Nissan tester Deltawing før Le Mans – Video
0
0

Nissan har offentliggjort dette videomateriale af deres spændende DeltaWing bil i action, ved Le Mans testdagen over weekenden.

Det var en relativ succesfuld session for det eksperimentelle hold, og bilen gennemførte 54 omgange med Michael Krumm, Satoshi Motoyama og Marino Franchitti bag rattet.

Det største spørgsmål er naturligvis, hvor hurtig DeltaWing rundt på banen. Målet for bilen var, at befinde sig et sted mellem LMP1 og LMP2 klassen, i forhold til omgangstider.

Men det lykkedes ikke helt endnu. Med Motoyama bag rattet, satte DeltaWing bedste tid på 3:47,9, 22 sekunder langsommere end tiden sat af Audi, med McNish bag rattet, men også 7 sekunder langsommere end de 3:41,3 som den hurtigste LMP2 bil, OAK Morgan-Nissan satte.

Toyota er en trussel

DeltaWing er dog ikke den eneste interesse Nissan har i Le Mans – hele 14 ud af 23 biler i LMP2 klassen har motorer fra den japanske fabrikant.

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

En af de hurtigere biler i feltet, Toyota TS030 hybrid, som højest sandsynligt er den eneste rigtige trussel til Audi, efter at Peugeot trak sig ud af dette års løb, satte en tid på 3:27,2. Dette giver bilen en fjerdeplads, men mindre end 1,3 sekunder efter Audien.

Det lader til at det bliver et interessant Le Mans i år.

tags: