1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nissans elbilskunder får gratis strøm i tre år

Nissans elbilskunder får gratis strøm i tre år

Nissans elbilskunder får gratis strøm i tre år
0
0

Nissan og E.ON giver tre års gratis strøm, ladeboks og ladekabler ved køb af en ny Nissan LEAF eller e-NV200. Kampagnen kommer i kølvandet på regeringens afgiftsnedsættelse, og skal hjælpe med at få gang i salget af elbiler igen.

Køber du en LEAF betyder kampagnen, udover en besparelse på ca. 50.000 kr. i reducerede afgifter, at en evt. installation af ladeboks og køb af ladekabel samt løbende strømforbrug til kørsel.

Både hvis der oplades hjemme eller på de opstillede E.ON ladestandere rundt i landet.
Alt i alt betyder det, at overblikket over løbende udgifter til kørsel i alt fald de første tre år bliver meget overskueligt.

Garanti og medlemskab

Overskuelighed giver også tryghed. Og det har Nissan valgt at understrege yderligere med et års gratis medlemsskab af Forenede Danske Elbilister, som giver kunden adgang til relevant information for netop

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

elbilister og en uvildig ekspert-hotline det første år.

Priserne på en ny Nissan LEAF inkl. ladeboks og gratis strøm de næste tre år starter ved kr. 274.790, og e-NV200 el-varebil starter ved kr. 201.885 ekskl. moms, men ligeledes inkl. ladeboks og gratis strøm de næste tre år.

Efter de tre år, kan kunden vælge at fortsætte sit abonnement med E.ON, hvor det lige nu koster 579 kr. om måneden med ubegrænset strømforbrug.