1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Nu er Audi RS7 her
0

Nu er Audi RS7 her

Nu er Audi RS7 her
0
0

Den 560 hk stærke hyper-sedan vil danne makkerpar med RS6 Avant som Audis hurtigste.

Det har rygtedes i noget tid, men i dag er det officielt at RS7 bliver en del af modelprogrammet fra efteråret 2013. Den nye model vil ikke kun fungere som topmodel i A7-programmet, men også som efterfølger til RS6 i sedanudgaven. Hvis Audis ære skal forsvares, ser konkurrencen hård ud fra rivaler som Mercedes CLS63 AMG og BMW M6 GranCoupe, men også Mercedes E63 AMG og BMW M5.

0-100 km/t på 3.9 sekunder med en topfart på 302 km/t

For at hjælpe den på vej, har Audi udstyret den med samme twin-turbo V8 motor som i RS6 Avant. Den har mindre slagvolumen end rivalerne med 4.0 liter, men med 560 hk er det tilstrækkeligt til at håndtere standardudgaverne fra Mercedes og BMW. 0-100 km/t tager 3.9 sekunder, mens topfarten enten er 250 km/t, 278 km/t eller 302 km/t alt afhængigt om man vælger standardbilen, Dynamic-pakken eller Dynamic Plus-pakken. Lydbilledet er sikret takket være en justerbar udstødning, der lukker op for ventiler under hård acceleration.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Mekanisk identisk med RS6 Avant

Resten af de mekaniske indvolde vil også blive delt med RS6, så vi taler naturligvis permanent Quattro-firehjulstræk med centerdifferentiale, en ottetrins Tiptronic gearkasse, da DSG-gearkassen ikke kan håndtere momentet og et elektronisk spærredifferentiale. Affjedringen vil også være justerbar med dynamisk justering af hårdheden. Servostyringen vil også være dynamisk, således at den hastighedsafhængige del frakobles når bilen er i ’Dynamic’-funktion.

Audi bekendtgør at de forventer bilen i Danmark til efteråret 2013.