1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Chevrolet Camaro ZL1 er en bidsk satan
0

Ny Chevrolet Camaro ZL1 er en bidsk satan

Ny Chevrolet Camaro ZL1 er en bidsk satan
0
0

Chevrolet Camaro ZL1 vil få de fleste til at vende sig på gaden, og det vil ikke kun være pga. den voldsomme lyd fra motoren, men også det ekstreme design. Dette er den mest potente Camaro til dato!

2017-Chevrolet-Camaro-ZL1-5

Motoren i den nye Camaro ZL1 kommer fra den Corvette Z06, og er dermed en 6.2 liters V8 motor med kompressor. Ydelsen er 649 hk og 868 newtonmeter, hvilket skulle være rigeligt til den meget amerikanske sportsvogn. Dette er cirka 10 hk og 110 Nm mindre end selvsamme motor i Corvette Z06. Gearkassen er enten en sekstrins manuel eller en helt ny 10-trins automatisk, der selvfølgelig er fyldt med bunkevis af smart teknologi, som sikrer de bedst mulige skift ved banekørsel, hvis man skal tro Chevrolet selv.

Chevrolet har ikke offentliggjort en accelerationstid for Camaro ZL1, men den vil uden tvivl blive hurtigere end den nu udgåede model, der brugte cirka 4-4,1 sek fra 0-100 km/t, mens topfarten var op mod 296 km/t.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

2017-Chevrolet-Camaro-ZL1-4

Køreegenskabsmæssigt nyder den nye ZL1 godt af de nye letvægtselementer samt stivere struktur, som den nye Camaro byder på. Camaro ZL1 leveres bl.a. med Magnetic Ride affjedring, et elektrisk differentiale, Performance Traction Management, Custom Launch Control Drive Mode Selector og en funktion som gør det muligt, at indstille udstødning på to forskellige måder afhængig af, hvor meget bulder og brøl man lyster. Ift. forgængeren er den nye ZL1 cirka 90 kilo lettere, og det kan uden tvivl mærkes på banen.

Konkurrenterne er Ford og Shelby, der i øjeblikket ikke har en bil som matcher Camaro ZL1, men der går nok ikke længe.

2017-Chevrolet-Camaro-ZL1-7

Salget af den nye Camaro ZL1 starter allerede senere dette år, men den skal først lige præsenteres ved New York Auto Show i denne uge.