1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Corsa kører over 32 km/l med ny gearkasse
0

Ny Corsa kører over 32 km/l med ny gearkasse

Ny Corsa kører over 32 km/l med ny gearkasse
0
0

Opels nye Corsa er der blevet taget godt imod, og med den nye gearkasse kan den køre op mod 32,3 km/l!

Gearkassen er en automatisk gearkasse ved navn Easytronic. Den nye gearkasse vrider endnu flere dråber ud af motoren, og således bliver forbruget med den 1.3 liters dieselmotor og Easytronic 3.0 gearkassen, start/stop, lavfriktionsdæk og opsamling af bremsenergi blot 32,3 km/l ved blandet kørsel! Dette er 1,9 km/l bedre end samme motor med manuelt gear. CO2-udledningen er også blot 82 g/km.

Læs vores test af den nye Opel Corsa her.

Dieselmotoren på 1.3 liter yder 95 hestekræfter og 190 newtonmenter mellem 1.750-2.500 omdrejninger i minuttet. For at passe med den nye automatgearkasse er motorens vandpumpe og oliepumpe blevet elektronisk styret og for oliepumpens vedkommende også variabel, så olietrykket tilpasses motorens belastning.

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?

Opel har også arbejdet med motorens udveksling, således både forbrug og støjniveauet er blevet forbedret ved motorvejskørsel. Gearkassen har desuden både en krybefunktion for at lette parkering og kø-kørsel og en særlig start funktion til hurtig acceleration.

Prisen for den nye Corsa med dieselmotor og Easytronic er 209.990 kr. med Enjoy udstyr og fem døre. Man kan også få automatgearkassen til den 1.4 liters benzinmotor med 90 hk og fem døre, hvor prisen er 169.990 kr. med Enjoy udstyr. Slutteligt kan det nævnes, at benzinmodellen kører 20,8 km/l med Easytronic gearkassen.

tags: