1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny el-crossover fra VW hedder CROZZ

Ny el-crossover fra VW hedder CROZZ

Ny el-crossover fra VW hedder CROZZ
0
0

Volkswagen har netop vist deres nyeste koncept indenfor e-mobility på Shanghai Motorshow. I.D. CROZZ, som den hedder er 100 % elektrisk og har firehjulstræk, en rækkevidde på op til 500 km og skal produceres allerede fra 2020, hvis VW får det som de vil.

I.D. Crozz er seneste skud på en helt ny serie af elektriske køretøjer fra Volkswagen. Bilen vil få en rækkevidde på 500 kilometer på el. Motoren leverer 225 kW, hvilket svarer til 306 hk og har en tophastighed på 180 km/t og batteriet kan oplades til 80% af sin energikapacitet på 30 minutter i hurtigladere. I.D. CROZZ kan skifte til fuldt autonomt kørsel, når føreren berører et VW-emblem på rattet i tre sekunder.

Bilen, der netop er afsløret på udstillingen i Shanghai er 4,6 meter lang Volkswagen sammenligner selv elbilen med Tiguan Allspace. Den nye el-bilsplatform fra Vilkswagen hedder MEB. Her er batteriet er fuldt integreret i bilens gulv og sæderne er konstrueret sådan, at de kan flyttes fleksibelt. Batteriets placering giver øget fleksibilitet

tags: