1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Ford Mustang GT tunes til 820 hestekræfter!
0

Ny Ford Mustang GT tunes til 820 hestekræfter!

Ny Ford Mustang GT tunes til 820 hestekræfter!
0
0

Den 5-liters V8 motor i Ford Mustang er bestemt lidt af en kraftkarl med sine 421 hestekræfter og 530 newtonmeter. Tuningsfirmaet har dog gjort den i forvejen hurtige sportsvogn endnu hurtigere.

ford-mustang-gt-geiger-cars-tuning-1

Normalt accelerere Ford Mustang GT 5.0 V8 nemlig forbi 100 km/t på 4,8 sekunder med en topfart på 250 km/t. Det tyske tuningsfirma hedder GeigerCar, og de har nærmest fordoblet antallet af hypper.

ford-mustang-gt-geiger-cars-tuning-12

Geigercar har bl.a. tilføjet en 2.9 liters kompressor, plejlstænger, finbalanceret krumtapakslen, sørget for motoren kan få mere luft samt tilpasset et nyt sportsudstødningssystem.

Køreegenskaberne er forbedret vha. en strammere sportsundervogn, GT performance pakken og bl.a. et differentiale.

Ydelsen lyder på ekstreme 820 hestekræfter og 759 newtonmeter, hvilket bør barbere en del af accelerationstiden, hvis bilen bare nogenlunde kan bruge de mange hestekræfter. Desværre har Geigercar ikke offentliggjort nogle officielle accelerationstal.

Prisen for tuningspakken til muskelbilen er knap 820.000 kr., så det er bestemt ikke nogen discountløsning. Som du også kan se på billederne har GeigerCar udgaven af Ford Mustang GT fået en større omgang carbon-trim og 20” alufælge.

tags: