1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Hyundai Genesis Coupé fra 574.995 kr.
0

Ny Hyundai Genesis Coupé fra 574.995 kr.

Ny Hyundai Genesis Coupé fra 574.995 kr.
0
0

Den nye Hyundai Genesis Coupé kommer også til Danmark, og det bliver med priser fra 574.995 kr., hvilket er med en 2.0 liters turbomotor.

Hyundai Genesis Coupé er uden tvivl en af de modeller fra den koreanske bilproducent som tiltrækker flest blikke, og cirka halvanden år efter den sidste model blev introduceret i Danmark er der nu en ny klar.

Genesis Coupé har fået et markant facelift, hvilket bl.a. inkluderer alt fra nye mere potente motorer til et endnu skarpere design. Gearkassen er også en ny ottetrins, og med nye specialdesignede sportssæder bør man finde sig godt tilpas i kabinen.

Stadig baghjulstræk

Hyundai har selvfølgelig valgt, at Genesis Coupé skal forblive en sjov køreoplevelse med sit baghjulstræk og differentialespærre.

Niels Rønnebech som er adm. Direktør hos Hyundai Bil Import fortæller:

“Med det markante facelift kommer der en endnu bedre sammenhæng mellem design og køreegenskaber i den nye Genesis Coupé. Designet er nemlig blevet skarpere og mere sporty – det klæder den og harmonerer perfekt med de dynamiske køreegenskaber, som Genesis leverer til fulde via sit baghjulstræk, differentialespærre og stærke motorprogram. Samtidig har den potente 3,8 liters V6 motor også fået et nyt, knivskarpt otte-trins automatgear, der virkelig fungerer godt sammen,”

og forsætter:

“I kabinen har den nye Genesis Coupé også fået et lækkert løft. Blandt andet med specialdesignede sportssæder, nyt interiørdesign og en bred vifte af nye features, som alt sammen er med til at understrege, at man ikke behøver at gå på kompromis med højeste krav til komfort, selvom man sidder i en sporty coupé.”

Fra 275 til 347 heste

Motorudvalget består af en 2.0 liters turbomotor som yder 275 heste mod 214 før, hvor gearkassen er en sekstrins manuel. Ønsker man flere kræfter kan man vælge den 3.8 GDi (Gasoline Direct Injection) V6 som har en ydelse på 347 heste og kan købes med enten den ottetrins automatgearkasse eller en sekstrins manuel. Desuden er der en lydgenerator i Genesis Coupé, hvilket iflg. Hyundai sikrer en “mere stilfuld og sporty lyd”.

Vejledende priser:

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

2,0 Turbo DKK 574.995,-
3,8 V6 DKK 649.995,-
3,8 V6 aut. DKK 674.995,-