1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny indstigningsmotor til Range Rover Sport
0

Ny indstigningsmotor til Range Rover Sport

Ny indstigningsmotor til Range Rover Sport
0
0

Range Rover har netop offentliggjort en ny indstigningsmotor til Range Rover Sport. Ikke overraskende er det den 2-liters firecylindrede dieselmotor, som er en del af den nye Ingenium dieselfamilie.

Motoren vil være tilgængelig fra 2017, og med sine cirka 240 hestekræfter og 500 newtonmeter, så bør det også være rigeligt til den sportslige SUV. 0-100 km/t er sågar også klaret på blot lidt over 8 sekunder. Brændstofforbruget er desuden angivet til 19,1 km/l med en CO2-udledning på 164 g/km, hvilket er ganske imponerende for en solid firehjulstrækker.

Ingenium Diesel High engine CGI

Vil man have en rigtig Range Rover ”Sport”, så kan man vælge den 5 liters V8’er med enten 510 eller 550 hestekræfter. Den meste potente dieselmotor er den 4.4 liters med otte cylindre og 339 hestekræfter.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Foruden den nye Ingenium-dieselmotor er der også andre spændende nye teknologier såsom blind spot assist og intelligent Speed Limiter. Modellen inkluderer dog også muligheden for det store 10” InControl Touch Pro infotainmentsystem, der vha. Pro Service systemet betyder man kan downloade og installere apps direkte i systemet.

2017 Range Rover Sport exterior (5)

Det forventes den nye mindre dieselmotor vil sænke indstigningsprisen fra den nuværende til 1.148.900 kr., hvor man får en 3-liters sekscylindret diesel med 258 hk. Topmodellen i form af SVR-udgaven koster 2.398.900 kr., men så får man også verdens hurtigste SUV på Nürburgring.