1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Video: Ny Jaguar F-Type med firehjulstræk
0

Video: Ny Jaguar F-Type med firehjulstræk

Video: Ny Jaguar F-Type med firehjulstræk
0
0

Jaguar har for nylig løftet sløret for den firehjulstrukne version af sportsvognen F-Type. Ved samme lejlighed blev et partnerskab med The Bloodhound Project offentliggjort.

The Bloodhound Project er et britisk projekt, der har som mission at slå verdensrekorden for hurtigste hastighed på jorden. Det skal dog ikke ske i en Jaguar, men i en specialbygget bil, der mest af alt minder om en rumraket. Den nye firehjulstrukne F-Type skal agere radio/backup-bil under rekordforsøget, så der er bund og grund blot tale om et prestigeprojekt for Jaguars vedkommende.

Den nye version af den imponerende F-Type bliver første gange vist for offentligheden ved Los Angeles Auto Show i midten af november, og i begyndelsen af det nye år skal den så assistere The Bloodhound Project i sit rekordforsøg, hvor målet er en tophastighed på 1000 miles i timen svarende til 1.609 km/t.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Frem mod motorshowet i Los Angeles har Jaguar været sparsomme med informationerne om den nye firehjulstrukne supersportsvogn, men ifølge flere internationale medier bliver accelerationstiden fra 0 til 100 på 3,9 sekunder, mens topfarten er elektronisk begrænset til 298 km/t.

Samtidig er der forlydener om, at det også bliver muligt at få F-Type med manuelt gear, hvilket er med til at sænke prisen på indstigningsmodellen.

Herunder ser du en video, som Jaguar har offentliggjort forud for Los Angeles Motor Show: