1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny i klassen: Nissan Pulsar på markedet
0

Ny i klassen: Nissan Pulsar på markedet

Ny i klassen: Nissan Pulsar på markedet
0
0

Nissan Pulsar er nu introduceret på det danske marked. Klassens bedste rummelighed og en stærk startpris på kr. 209.900 skal sikre succesen.

Den helt nye Pulsar 5-dørs hatchback starter med en stærk pris fra kr. 209.900 i en klasse, hvor de nærmeste konkurrenter hedder Kia Ceed, VW Golf, Ford Focus og Audi A3.

Med en kombination af smart design, ny teknologi og rummelighed i kabinen håber man fra Nissans side på, at den nye 5-dørs hatchback ved navn Pulsar kan blive et seriøst input i mellemklassen.

I forhold til de nærmeste konkurrenter er priserne særdeles konkurrencedygtige, og samtidig gør Nissan den nye Pulsar interessant med masser af standardudstyr såsom aircondition, håndfri telefonbetjening via bluetooth, fartpilot, opvarmede sæder og -sidespejle bare for at nævne nogle af tingene.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Nissan Pulsar kommer til at starte med i to motor varianter – begge med turbo. Du kan vælge mellem en 1.2 liters benzin DIG-T med 115 hk og en startpris på kr. 209.900 og et brændstofforbrug på op til 20 km/l eller en 1.5 dCi diesel, der yder 110 hk og har et drejningsmoment på 260 NM samt et brændstofforbrug på op til 27,8 km/l. Her er startprisen 236.900 kr.

Pulsar tilbydes også med Nissans avancerede automatiske Xtronic-gearkasse. Den er konstrueret til at give førerne det bedste fra begge verdener med ultrajævn kraftoverføring ved lave motoromdrejningstal og hurtige, direkte gearskift ved mere dynamisk kørsel. Merprisen for Xtronic er kr. 25.000.

Klassens bedste rummelighed
Takket være klassens længste akselafstand og en velgennemtænkt indretning kan Pulsar også byde på væsentligt mere benplads og skulderplads bagi end konkurrenterne i segmentet. Med 692 mm benplads bagi er Pulsar rent faktisk mere rummelig end mange biler i klassen over. Alligevel har den kompakte ydre mål, så den er nem at parkere i byområder, hvor pladsen er trang.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Pulsar er designet og konstrueret i Europa og produceret på Nissans fabrik i Barcelona. Og introduktionen af denne model til særdeles konkurrencedygtige priser understreger Nissans ambition om at levere intelligent, nytænkende design og teknik til et bredere publikum.