1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Land Rover Discovery Sport debuterer i Paris
0

Ny Land Rover Discovery Sport debuterer i Paris

Ny Land Rover Discovery Sport debuterer i Paris
0
0

På en 80 meter lang pram på Seinen midt i Paris blev den nye Land Rover Discovery Sport præsenteret.
I dag var første pressedag på Paris Motor Show, og her kunne man bl.a. opleve den nye Discovery Sport. Bilen er den familievenlige SUV med 5+2-sædekonfiguration og er sammenkodet med Land Rovers helt unikke opfattelse af, hvad friluftslivet indebærer.

“Bilen er designet og bygget til at være verdens mest alsidige og kompetente kompakte premium-SUV og vil ikke kun tiltale eksisterende Land Rover-kunder, men også en helt ny kundegruppe, som måske aldrig tidligere har overvejet Land Rover,” sagde Gerry McGovern, Land Rover Design Director and Chief Creative Officer. ”Det er ganske enkelt den mest gennemførte bil i segmentet.”

Den kendte skuespillerinde Rosie Huntington-Whiteley var også med til præsentationen. Hun spillede hovedrollen i præsentationen og skabte furore blandt medierne, da han bl.a. poserede ved siden af Discovery Sport.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Discovery Sport måler 4,59 meter i længden, hvilket gør den 9,1 cm længere og 8 cm længere imellem de to aksler end en Freelander.
Platformen er en modificeret udgave af den vi kender fra Range Rover Evoque.

I Danmark byder motorudvalget på en kending i form af den 190 hestes turbodiesel, mens der senere kommer en mere økonomisk forhjulstrukket eD4 turbodiesel, hvor CO2-emissionen er blot 119 g/km. Gearkassen er enten en sekstrins manuel eller ni-trins automatisk.

Sædekonfigurationen betyder der kan sidde to på tredje række. Den bagerste sæderække er hævet med 5 cm, hvilket betyder man lettere kan kigge ud af forruden.

Midterkonsollen ser opdateret ud, men minder meget om den vi kender fra Range Rover Evoque. Infotainmentskærmen er 8” og styres via en touchfunktion. I systemet klarer man alt fra navigation, wifi, firehjulstrækket, klimaanlægget osv.