1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Maserati Ghibli med dieselmotor!
0

Ny Maserati Ghibli med dieselmotor!

Ny Maserati Ghibli med dieselmotor!
0
0

Maserati vil producere 50.000 biler om året, hvorfor den lille fabrik i Modena har travlt med at tilbyde nye attraktive produkter.

Den nye Maserati Ghibli er én af modellerne som skal trække læsset, mens den store Quattroporte også debuterede tidligere på året, og vi venter stadig på en SUV.

Første Maserati med dieselmotor!

Ghibli bliver dog som den første Maserati nogensinde også introduceret med en dieselmotor. Det bliver en 3-liters turboladet V6’er som yder omkring 270 hestekræfter, og med et gennemsnitligt brændstofforbrug på omkring 16,5 km/l bliver den særdeles økonomisk – af en Maserati at være… Motoren er blevet udviklet i Maranello af Ferrari og Maserati holdet, hvilket også gælder V6-benzineren som tilbydes med 410 hestekræfter.
Vi ved endnu ikke om dieselmotoren finder vej i den kommende Levante SUV eller måske endda flagskibet Quattroporte, men vi anser chancen som stor.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Vi følger selvfølgelig op med flere informationer om dieselmotor når de bliver offentliggjort.

Du vil kunne se Ghibli i Danmark ved Copenhagen Polo Open d.22.-24. juni, og det forventes prisen starter ved 1,3 millioner kroner. Dette inkluderer dog også bi-xenon, fire zoners klimaanlæg, et stort infotainmentsystem og læderinteriør.