1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes-AMG C63 Coupé fotograferet på Hockenheim
0

Mercedes-AMG C63 Coupé fotograferet på Hockenheim

Mercedes-AMG C63 Coupé fotograferet på Hockenheim
0
0

Vi er to uger fra offentliggørelsen af den nye Mercedes-AMG C63 i coupé-form, men den sidste måneds tid er vi løbende blevet teaset med nye billeder af bilen, som vi vist alle har høje forventninger til.

Og den 19. august kan vi forhåbentlig ånde lettet op, da den nye C63 Coupé her bliver offentliggjort. Hvor, hvordan og hvorledes ved vi endnu ikke, men datoen er fastslået.

Designmæssigt lover den nye C63 Coupé godt. Bilen på billedet er stadig en prototype og godt camoufleret, men det forhindrer os ikke i alligevel at kunne tyde nogle af bilens linjer. Som vi ser det, bliver det ikke blot en nedskaleret udgave af den populære S-klasse Coupé, som mange måske havde forventet.

Den nye Mercedes-AMG C63 Coupé ser faktisk super godt ud. Den virker let, elegant og overskuelig i sit design, hvis vi kigger tilbage på tidligere delte billeder af prototypen. Fortil er den som enhver anden AMG-model ret aggressiv i sit look, og den ligner faktisk sedan- og stationcar-varianten af C63 AMG.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Under hjelmen finder vi en 4.0-liters twin-turbo V8-motor med 469 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 648 newtonmeter. I S-modellen gør den brug af samme motor, men med et maksimalt output på i stedet 503 hestekræfter og drejningsmoment på 698 newtonmeter. Fuldstændig ligesom i sedan- og stationcar-varianten, som blev offentliggjort sidste år.

Den store S-model klarer en acceleration fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder, og umiddelbart skulle den nye C63 S Coupé være endnu hurtigere. Vi venter i spænding.

C63 Coupé offentliggøres den 19. august, imens de mere menneskelige og mindre coupé-modeller af C-klassen må vente til motorshowet i Frankfurt til september.