1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Nissan Juke for 175.000 kr.
0

Ny Nissan Juke for 175.000 kr.

Ny Nissan Juke for 175.000 kr.
0
0

Til august bliver den nye Nissan Juke lanceret i Danmark, og det sker med priser startende ved lige under 175.000 kroner.

Nissan Juke kom på markedet for cirka tre år siden, og den blev særdeles populær trods sit meget mærkværdige udseende, der også fik flere til at hade den. Juke er en SUV i b-segmentet, og den konkurrerer dermed imod Renault Captur og Peugeot 2008.

Med den nye Juke vil Nissan efter planen sætte sig på b-segmentet igen.

Ændringerne på Juke indbefatter udover designændringer både foran og bag samt i kabinen en ny motor. Motoren er en 115 hestes turbo benzinmotor, mens der også er en forbedret udgave af den 190 hestes DIG-T motor.
Vælger man Juke med 115 DIG-T motoren starter prisen fra 199.990 kr., og brændstoføkonomien er angivet til 17,9 km/l med den nye sekstrins manuelle gearkasse. Vil man hellere køre diesel kan den 110-hestes dieselmotor købe fra samme pris, og her er brændstoføkonomien 25 km/l ved blandet kørsel på papiret.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Juke er dog også blevet mere praktisk, da den nu har 40 % mere bagagerumsplads! Desuden kan man få et lækkert glastag, der samtidig også kan åbnes.

Nissans nyeste NissanConnect system er også en mulighed, og det beskriver Nissan selv som en ideel kombination af audio-, navigations, og kommunikations-funktioner. Selvfølgelig har Nissan også tilføjet sine nye sikkerhedssystemer som inkluderer vognbaneassistent, blind vinkel indikator og moving object detection, hvilket er sikkerhedssystemer man får i pakken Nissan Safety Shield.

tags: