1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Ny Nissan X-Trail fra 359.900 kr.
0

Ny Nissan X-Trail fra 359.900 kr.

Ny Nissan X-Trail fra 359.900 kr.
0
0

Den nye Nissan X-Trail blev vist for første gang ved biludstillingen i Frankfurt i 2013, og nu kommer den snart til Danmark.

Priserne starter ved 359.900 kroner på hvide plader med en 1.6 liters 130 hestes dieselenhed. Indstigningsprisen er dermed cirka 100.000 kroner lavere end den nuværende models, og det gør X-Trail interessant for en bredere segment af kunder. X-Trail bygger nu på CMF-platformen Nissan har udviklet i samarbejde med Renault, hvilket er med til at gøre den mere brændstofeffektiv med CO2-emissioner helt fra 129 g/km.

Inde i kabinen kan man finde plads til syv, hvis man tilkøbe de to ekstra sæder. Sæderne er konstrueret lidt skrånende, så alle passagerer har et godt udsyn. Desuden er materialekvaliteten forbedret og Nissan fortæller de har sat nye standarder for adgang til bagsædet.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Nissan X-Trail har også den nyeste generation af NissanConnect-systemet med smartphone-integrering og en række nye muligheder så som adskillige indbyggede apps, der forbedrer den opkoblede køreoplevelse.

X-Trail er ikke lig med firehjulstræk, da den også fås med tohjulstræk og den nye Nissan XTronic gearkasse. Vælger man firehjulstræk får man den nyeste generation af ALL MODE 4×4-i-transmissionen.

Lanceringen sker i august 2014.

Vi følger op på Nissan X-Trail senere.