1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Renault Twingo for under 90.000 kr.
0

Ny Renault Twingo for under 90.000 kr.

Ny Renault Twingo for under 90.000 kr.
0
0

Når Renault Twingo kommer til Danmark til september bliver det med en indstigningspris på lige under 90.000 kroner.

Den nye Renault Twingo har baghjulstræk og hækmotor… På papiret lyder det som den rigtige bil for bilfanatikeren, da er nødt til at vælge en minibil. Vi har dog endnu ikke prøvet den, og vi må derfor blot forholde os til de fakta vi kan læse om den.

Renault forventer volumenmodellen bliver mellemudstyrsvarianten Expression til 102.400 kroner. Her har man både aircondition, elruder, centrallås, hill holder, kørecomputer og splitbagsæde. Og desuden er der systemet R & GO. Denne applikation gør at Twingo-ejerne kan koble sin smartphone til bilens radio via en særlig holder. Gennem en menu med tydelige ikoner, er det via ens smartphone muligt at få 3D navigation, Bluetooth telefoni, media system med ex Spotify. Systemet er både kompatibelt med Android og iOS(iPhone).

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Den eneste motor er en trecylindret med 70 hestekræfter, der er angivet til 23,8 km/l og har en halvårlig grøn ejerafgift på 290 kroner.

Et elektrisk stofsoltag kan købes for 12.900 kr., læderrat for 1.200 kr. og en soundpakke med subwoofer, tweeters og opgraderede højtalere for 2.900 kr. Renault gør også opmærksom på, at der vil være en række udstyrspakker med forskelligt udstyr. En anden af disse er en såkaldt Smartpakke til 6.900 kr. med læderrat, parkeringssensor, el opvarmede og justerbare sidespejle, højde justerbart førersæde og varme i forsæderne.

Stylingsmulighederne er både ind- og udvendige. For 900 kr. kan man vælge farvedetaljer på intrumentbordet og for 4900 kr. får man 15 tommer alufælge,

Twingo lanceres i den første weekend i september, men man kan allerede forudbestille bilen nu.