1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Renault Twingo R.S. er på vej
0

Ny Renault Twingo R.S. er på vej

Ny Renault Twingo R.S. er på vej
0
0

Den nye Renault Twingo er allerede i handlen, og det betyder der ikke er lang tid til, at Twingo R.S. også vil kunne købes. – Dog ikke i alle lande.

Man kan godt genkende Twingo R.S., men det er heller ikke svært at se den ekstra styling, som giver R.S. modellen en helt anden og mere sporty identitet.

Renault har endnu ikke afsløret accelerationstiden fra 0-100 km/t., men vi ved motoren er en 1.6 liters med 133 hk ved 6.750 omdrejninger og et maksimalt drejningsmoment på 160 Nm ved 4.400 omdr/min. – Er man tilmed fartglad, så vil man sætte pris på de 280mm store bremser foran, mens de er 240mm bagved.
Brændstoføkonomien er der selvfølgelig også tænkt over, hvorfor den kun udleder 150 gram CO2 per kilometer(3,2 % bedre end den gamle model), og kan køre hele 15,3 km/l ved blandet kørsel(3 % bedre end den gamle model).

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

Renault Twingo R.S. vil også kunne købes i den specielle Gordini R.S. version.

Den danske importør af Renault har ingen planer om at sælge Twingo R.S. i Danmark, men det stopper DIG ikke i selv at importere en hjem til DK, hvis du ønsker det. – Salget af den nye Twingo R.S. i Tyskland vil starte fra omkring midten af marts måned.

Gordini R.S.: