1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny SEAT Toledo fra 154.900 kr.
0

Ny SEAT Toledo fra 154.900 kr.

Ny SEAT Toledo fra 154.900 kr.
0
0

Er de populære minibiler for små til din familie, og bliver en stationcar for dyr og stor? SEAT tilbyder nu den nye Toledo i mellemklassen med 550 liters bagagerum til en pris fra 154.900 kr.!

De to første modeller af Toledo er blevet produceret i over 860.000 eksemplarer, og den er blevet populær for at have ekstraordinært meget plads for sin klasse fortæller SEATs direktør i Danmark, Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Toledo måler 4,48 meter i længden, hvilket er 4 centimeter mere end den gamle model fra 2004. Akselafstanden er også forholdsvis lang, hvilket både giver bedre plads til bagage og benplads.

“Den nye SEAT Toledo appellerer til kunder, der er på udkig efter en praktisk og prisbillig hatchback med masser af plads – uden at skulle give afkald på SEATs kendetegn: Elegant design og dynamisk køreglæde – siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Kun nye motorer

Kigger man på forbrugs- og emissionstal står Toledo stærkt i klassen, da udvalget kun inkluderer de nyeste motorer fra VW Group.
Derfor finder man bl.a. de 1,2 og 1,4 TSI motorer samt en 1,6 TDI iblandt, mens kan kombinere dette med en syvtrins DSG-dobbeltkoblingsgearkasse til de mest potente benzinmotorer.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Introduktionen finder sted i slutningen af juni, og det sker med priser startende fra 154.900 kroner.

tags: