1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Skoda Superb Combi sluger 660 liter bagage
1

Ny Skoda Superb Combi sluger 660 liter bagage

Ny Skoda Superb Combi sluger 660 liter bagage
0
1

Den nye Skoda SuperB stationcar er ikke specielt overraskende usædvanlig rummelig, og her kan du se de første billeder af den spritnye Combi-model.

Skoda viste sin nye SuperB tilbage i februar, og stationcarmodellen har vi dermed ikke skulle vente specielt længe på. Med sine 660 liters bagagerum – 10 liter mere end Volkswagen Passat Variant – bør den kunne klare de fleste familiers behov, da det endda er lidt større end den almindelige femdørs – den byder nemlig på 625 liter. Faktisk er de 660 liter også en forøgelse på 27 liter ift. den gamle model. Forskellen viser sig dog specielt, da den almindelig femdørs variant ”blot” har 1.750 liter når bagsæderne er lagt ned, mens stationcarvarianten byder på enorme 1.950 liter!

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Kabinen er der ikke lavet noget om på, ligesom der også er de samme EU6 godkendte firecylindrede benzin og dieselmotorer med mellem 120-220 hestekræfter – læs alt om den nye Skoda SuperB her. Den nye SuperB er desuden op mod 30 % mere økonomisk end forgængeren.

Skoda fortæller alle passagererne og chaufføren vil have mere plads end nogensinde før i SuperB, og med en knæplads på 157mm er det næsten omtrent dobbelt så meget som den næstbedste i segmentet!

SuperB Combi modellens debut vil være ved Frankfurt Motor Show til september, og vil være hos de danske Skoda-forhandlere i starten af oktober.

tags: