1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny ST-Line til Ford Fiesta og Focus
0

Ny ST-Line til Ford Fiesta og Focus

Ny ST-Line til Ford Fiesta og Focus
0
0

Er drømmen en Ford Fiesta ST eller Focus ST, eller savner du blot, at den traditionelle Fiesta og Focus har et lidt mere sportsligt design? Ford har nu et alternativ parat.

ST-Line er en ny udstyrslinje til Fiesta og Focus, som låner designdetaljer fra ST-varianterne af de to biler. Således kan de to modeller få et særdeles mere dynamisk design, og prisen starter ved 180.400 kr.

FordST-Line_2016_fiesta 3-4_back

ST-Line introduceres til Fiesta med de tre udgaver af den 1-liters EcoBoost benzinmotor. Ydelsen er dermed enten 100, 125 eller 140 hestekræfter. ST-Line erstatter desuden den gamle udstyrsvariant kaldet Sport.

I Focus modelprogrammet er der lidt flere motorer at vælge iblandt. Ford Focus ST-Line lanceres nemlig til både EcoBoost-benzinmotorer og TDCi-motorer op til 182 hk.

Udstyret inkluderer Rock Metallic Grey-alufælge (16” til Fiesta og 17” til Focus), grill i bikube-mønster, sportssæder med røde syninger og et ST-inspireret læderrat med perforeringer i kabinen. ST-Line inkluderer yderligere en sportsundervogn, som er sænket 10mm ift. standardundervognen, så der er lagt op til mere dynamiske køreegenskaber.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

FordST-Line_2016_focus 3-4_back

”Vores nye ST-Line er en klar anerkendelse af, at flere kunder gerne vil have den sportslige stil og opleve den skarpere køredynamik, som er kernen i vores Ford Performance-modelprogram, som inkluderer Focus ST og RS, Fiesta ST og selvfølgelig den nye GT, Fords superbil. Stigningerne i salget af vores sportslige modeller i Europa vil i år nå op på 50 procent sammenlignet med 2015, og det sportslige image, der følger med, er ST-Line med til at underbygge,” siger Roelant de Waard, vicepræsident for marketing, salg og service hos Ford Europa.

Fiesta ST-Line fås som hatchback med fem døre, mens Focus både kan leveres som femdørs hatchback eller stationcar. Den dyreste Fiesta ST-Line med 140 hk vil koste 189.800 kr., og så får man en lille rap bil (0-100 km/t på 9 sekunder), der også ser godt ud.

Priserne for Focus ST-Line er endnu ikke fastsat, men de forventes at vil starte ved 225.000-230.000 kr.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

I løbet af 2016 introduceres yderligere tre modeller i Fords modelprogram med ST-Line-udstyr! Heraf kan vi afsløre, at den ene bliver den store Mondeo.