1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny super-hurtig Nissan GT-R med 570 heste
0

Ny super-hurtig Nissan GT-R med 570 heste

Ny super-hurtig Nissan GT-R med 570 heste
0
0

Nissan GT-R har fået et facelift og blev præsenteret på New York International Auto Show fornylig.

Den japanske superbil blev introduceret i 2007 og er siden da blevet faceliftet et par gange, og det seneste af slagsen byder blandt andet på opdateringer såvel ude som inde.

Udvendigt ses ændringerne blandt andet i form Nissans nyeste designsignatur, den nye V-motion kølergrill i matkrom finish. For at yde bedre motorkøling er den blevet forstørret, og performancewise er motorhjelmen også blevet forstærket og bidrager derved til stabiliteten ved højere hastigheder. Også bagenden er ændret med et ændret karrosseri, der forbedrer luftstrømmen, og ligeledes finder vi luftindtag på siderne ved siden af de kvardratiske afgangsrør. Ændringerne resulterer altså ikke blot i et mere sportsligt look, men også effektive aerodynamiske egenskaber med mindre luftmodstand.

I kabinen er midterste del af instrumentpanelet forbedret og gjort mere enkel. Modsat forrige model GT-R er antallet af kontakter og knapper reduceret fra 27 til blot 11 i den nye 2017-model. Og det er et fact og blandt andet sket i forbindelse med integrerede betjeningselementer til navigationssystemet, der består af en 8”-touchskærm. Selvfølgelig har vi også et multifunktionsrat, hvor også føreren kan skifte gear uden at fjerne hænderne fra rattet. Alt i kabinen er bedækket med kvalitetslæder og veludførte syninger.

Læs også:  Volkswagen elektrificerer sit sportslige ikon GTI

Under hjelmen på det nye vidunder ligger GT-R-modellens prisbelønnede 3,8-liters V6-motor med dobbelt turbo og yder nu 570 hestekræfter ved 6.800 o/min. imens det maksimale drejningsmoment er på 633 Nm. Kombineret med en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse med jævne gearskift og mindre støj end foregængeren spæner den nye GT-R fra 0-100 km/t på ingen tid.

Den ruller på 20”-alufælge, og en mere stiv karrosseristruktur og nyt hjulophæng giver bedre stabilitet: og giver en evne til at køre igennem sving med endnu højere hastigheder.

Indvendigt og udvendigt kan man nu få en række friske, nye farver, matchende med bilens sofistikerede karakter.

Modellen forhandles ikke i Danmark, og man skal derfor et smut over Øresund for at få fat på modellen, der kommer til salg til sommer.

tags: