1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Swift-baseret crossover på trapperne
0

Ny Swift-baseret crossover på trapperne

Ny Swift-baseret crossover på trapperne
0
0

Suzuki har på Delhi motor show, vist en ny Swift-baseret crossover der skal tage kampen op mod rivaler som Fords nye EcoSport, Kia Soul samt Nissan Juke.

Konceptet har Suzuki valgt at kalde XA Alpha og er udvilket af Suzukis indiske underafdeling, Maruti Suzuki. Ifølge Maruti Suzuki, kunne produktionen sættes i gang i 2014.

Målgruppen for XA Alpha, er den velhavende asiatiske ungdom. Bilen deler som overnævnt platform med Suzuki Swift og er med sine 4 meters længde undtaget for Indiens vejskat. Konceptet har været 9 måneder under udvikling og bilen er designet af Marutis egne designere.

Bilen ligner en umiddelbar mellemting mellem Range Rover Evoque og Kia Soul. Det forventes ikke at de store 19-tommers fælge vil være at finde på den produktionsklare bil.

Læs også:  EU-bilsalg i fremgang for 5. måned i træk

Det formodes at bilen vil lanceres med den 1.3-liters DDIS dieselmotor vi kender fra den regulære Swift, her i Danmark. Maruti har bekræftet, at en 4-hjulstrukket udgave af bilen vil være tilgængelig, højest sandsynligt en videreudvikling af det eksisterende 4×4 system vi kender fra Swift.

tags: