1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volvo V90 Cross Country med forøget frihøjde
0

Volvo V90 Cross Country med forøget frihøjde

Volvo V90 Cross Country med forøget frihøjde
0
0

Volvo V90 Cross Country er netop blevet præsenteret som den seneste addition til 90-serien.

Basically er Cross Country-varianten af den enorme Volvo V90 en opløftet model med større frihøjde og bredere skærmkasser. Med firehjulstræk og en masse smarte systemer er det her bilen for familien, der ønsker masser af plads og samtidig muligheden for at tage den af landevejene og ud i lidt mere offroad-agtigt terræn i weekenderne.

Gennemtestet til al slags vejr og terræn
Og den burde kunne holde til lidt af hvert. Den er blevet testet i Sverige, hvor 77% af landet er dækket af skove og søer samt temperaturerne har været omkring de -40 grader, så det kan den i hvert fald holde til.

Men også i Arizona er den blevet testet, hvor temperaturerne ramte den helt anden ende af skalaen, og det holder den altså også til, så hvad end du er til at udforskning i fremmed terræn under kolde eller varme temperaturer, burde dette ikke blive et problem. Slet ikke i forbindelse med firehjulstrækket, den større frihøjde og optimerede chassis.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Volvo V90 Cross Country er ligesom resten af 90-serien (V90, S90 og XC90) bygget på SPA-platformen (Scalable Product Architecture) – og altså lige optimeret en lille smule, så den er klar til lidt voldsomt terræn.

En elegant familieøse med bredere skærmkasser, forøget frihøjde og forbedret chassis er hvad den nye Volvo V90 Cross Country er. Produktionen begynder i efteråret 2016.