1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Subaru bliver billigere i Danmark
0

Subaru bliver billigere i Danmark

Subaru bliver billigere i Danmark
0
0

Subaru i Danmark skyder 2014 med seriøse prisreduktioner på WRX STI og BRZ.

Subaru WRX STI – den mest potente bil fra den legendariske japanske fabrikant, har SI-Drive med tre indstillinger og justerbart centerdifferentiale, DCCD. Nyt er ’Active Torque Vectoring’, der distribuerer kræfterne efter hvor der er mest greb på den specifikke aksel, for at sikre optimalt vejgreb.

Under motorhjelmen finder man en firecylindret turboladet 2,5-liters Boxermotor, der ved hjælp af en sekstrins manuel gearkasse sætter 300 hk og 407Nm til alle fire hjul.

Har man appetit på en mere diskret udgave, uden STI’erens enorme hækvinge og store luftindtag tilbyder Subaru i Danmark nu en ny GT-udgave af bilen. GT har Harmon Kardon lydanlæg med navigation, bakkamera, soltag, nøglefri adgang og tonede ruder. Bilen leveres uden den store bagvinge, såfremt man har smart for den slags.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Priserne på WRX STI starter nu fra 649.900 kroner – til sammenligning koster en BMW M135i xDrive med fem døre 755.875 kroner med manuel gearkasse og en Audi S3 Sportback med 6-trins DSG 679.481. Begge biler har sammenligelig ydelse og firehjulstræk.

“Helt undtagelsesvist er det lykkedes os at skaffe den hjem til priser, der starter på 649.900 kroner – svarende til 130.000 kroner billigere end den nuværende WRX STI. Det skal nok hjælpe på køreglæden i 2014”, siger en meget tilfreds dansk salgsdirektør, Niels Thaning.

Ydermere, har Subaru reduceret prisen på den exceptionelle køreglade BRZ fra over en halv million til 449.000 kroner. Der er fortsat Pioneer navigation og garagecover med BRZ logo som standardudstyr. Til sammenligning koster søsterbilen Toyota GT86 452.844 kroner.

tags: