1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye Ford Ka+ til 118.400 kr.
0

Her er den nye Ford Ka+ til 118.400 kr.

0
0

Ford er efter en pause fra mikrobil-segmentet klar igen med en spritny Ka+, der iflg. Ford selv er perfekt til det danske marked.

Designmæssigt er man ikke i tvivl om, at det er en Ford. Fronten har den høje trapez-formede grill med kromdetaljer og store, langstrakte forlygter. Faktisk ser den meget ”voksen” ud, hvis man blot kigger på fronten. Ser man den fra siden er det dog en lille bil.

Karrosseriet måler 393 cm og akselafstanden er 249 cm, hvilket er relativt langt ift. resten af klassen (typisk +10 cm). Faktisk er Ka+ blot en smule kortere end Fiesta, men den er til gengæld 29mm højere. Således har Ford arbejdet mod, at få den klasseledende minibil, når det bl.a. kommer til det praktiske aspekt. Den gamle Ka havde kun tre døre, men den nye Ford Ka+ har fra standard fem døre, hvilket gør hverdagens gøremål lettere for de fleste.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

2016Ford_KaPlus_Exterior_16

Bagagerummet har 270 liter og kan udvides vha. splitbagsædet. Ford har desuden indbygget hele 21 aflæggepladser rundt om i hele kabinen. Aflæggepladserne er bl.a. til mobiltelefon, mønter, solbriller, vandflasker, paraply osv.

Motoren er en ny 1,2 liters Duratec, der har 70 eller 85 hestekræfter. Den mindste motor har 105 Nm, mens den større byder på 112 Nm. Begge motorer har desuden en femtrins manuel gearkasse. Iflg. Ford er der tilpas med kraftoverskud, og motoren skulle være kultiveret og behagelig. Brændstofforbruget er angivet til 20 km/l for den 70-hestes, men den mere potente motor er angivet til 20,8 km/l med en CO2-udledning på 110 g/km.

2016Ford_KaPlus_Studio_05 (1)

Afhængig af udstyrsniveau kan Ka+ leveres med alt fra automatisk klimaanlæg, læderrat, fartpilot, parkeringssensor, det stemmeaktiverede Ford SYNC med AppLink og DAB-radio.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

”Når man vælger en kompakt bil, betyder det ikke, at man skal være villig til at gå på kompromis. Vores nye Ka+ lever op til de høje standarder, som er sat med Fiesta og B-MAX – den leverer stil, plads og avanceret teknologi og er raffineret, som europæiske kunder forventer det,” siger Darren Palmer, ansvarlig for de mindre bilklasser hos Ford Europa.

Den nye Ford Ka+ introducere hos de danske Ford-forhandlere til november. Indstigningsprisen er 118.400 kr. for den 70 hestes Ka+ med Essential udstyr. Vil man have 85 hestekræfter og Ultimate udstyr er prisen 130.210 kr.

2016Ford_KaPlus_Safety_24

tags: